Odd Marketing - Er lots på internet

Oavsett vilken fråga du har om digital kommunikation så kan vi ge dig svaret.

Du kanske har frågor som:
  • Hur bygger vi den bästa webbplatsen för vår verksamhet?
  • Hur får vi personer ur vår målgrupp att besöka vår webbplats? 
  • Hur får vi de som besöker vår webbplats att göra det vi vill att de ska göra när de landar på vår webbplats?
  • Hur räknar vi hem investeringen?
  • Hur kan vi mäta värdet/resultatet av besöken på vår webbplats?
  • Vad betyder allt detta för oss, och hur kan vi bäst nyttja, alla de olika digitala kommunikationskanaler som erbjuds, webbar, sökmotorer SEO, SEM, mobila kanaler, bloggar, Twitter, Facebook, sociala medier, mm?

Vi hjälper er finna svaren
Vi har varit med sedan internetstarten i mitten av 90-talet, varit pionjärer, lärt av nedgången vid sekelskiftet, fortsatt lotsa, predika och lärt oss vända skepsis och okunskap till intäkter hos våra kunder. Vi har hjälpt varumärken i flera olika branscher att hitta rätt i den digitala djungeln.

Vi är inte en webbyrå, inte en reklambyrå, inte mediebyrå, vi är en oberoende internetlots som ställer våra hjärnor till ert förfogande tills ni känner att ni kan fortsätta i den digitala världen själva. En del kallar oss managementkonsulter med djup internetkompetens andra kallar oss internetstrateger eller webbprojektledare.

Oavsett vad vi kallas så kan vi lotsa er i alla beslut som rör er digitala kommunikation och se till att närvaron på internet stödjer all er affärsverksamhet. Idag är närvaron på internet viktigare än någonsin.

Förslagsvis bokar ni vår workshop "Internet för ledningsgruppen".
En två timmars "crashcourse" på plats hos er, där ni får lära er grunderna, ställa frågor och få hjälp med att punkta upp det viktigaste i er nya internetstrategi.

Mvh
/Odd Klofsten
odd@oddmarketing.se
+ 46 70 225 72 43

No comments: